Partners

CVM

Het Centrum voor Mindfulness is een professioneel, innovatief en open trainings- en expertisecentrum voor mindfulness, dat wil bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken, opvoeding, onderwijs en gezondheid door de integratie van mindfulness in alle geledingen van de samenleving. 

www.centrumvoormindfulness.nl 

OutdoorMindfulness.nl

Met OutdoorMindfulness.nl bieden we mindfulness based outdoor programma's voor particulieren en het bedrijfsleven. Natuur, wandelen en mindfulness delen een research based positief effect op fysiek en mentaal welzijn. 

www.outdoormindfulness.nl 

KLEINmaatwerk.nl

KLEINmaatwerk.nl is mijn partner in Outdoor Mindfulness activiteiten. KLEINmaatwerk.nl verzorgt interim management en coaching vanuit een rijke ervaring in een (internationale) IT omgeving. 

www.kleinmaatwerk.nl 

Wandermind

WanderMind Nature Hiking Meditation.  WanderMind ontwikkel ik samen met Bea de Munnik.

www.wandermind.nl

RSPT

Rob Stalenhoef Personal Trainer: training op maat, individueel en in kleine groepen. Met RSPT werk je via je lijf ook aan je mindset. Het eerste fundament in mindfulness is je lijf.  

www.rspt.nl

NY Coaching  

Nicolette Ypma is Health Coach.  Ze is opgeleid als voedingsdeskundige en yogadocent. Nicolette brengt inspiratie voor pure, natuurlijke voeding met mooie gerechten en recepten. Het liefst seizoensgebonden en van eigen grond. Lees hier meer over onze samenwerking Voeding voor lichaam en geest en Mindful Mornings 

www.nyhealth.nl