Coaching


Coaching is een manier om meer inzicht in jezelf en in je volgende stap te krijgen. Coaching kan je helpen bij veranderingen in je leven en het kan verandering in gang zetten. 

Opnieuw koers maken en samen navigeren, daar kan ik je als coach bij helpen. 

Ik werk individueel en met iedereen die toe is aan het zetten van een volgende stap. Mindfulness ervaring is geen vereiste  voor mijn manier van werken. Je kan bij me terecht voor vragen rondom transformatie coaching, stress en burn-out, loopbaan, lifestyle coaching en zingeving.  Alles wat ik doe is maatwerk. Ik put een rijk gevulde rugzak van stevige doorgaande scholing en levenservaring.

Mijn werkwijze en missie als coach is in onderstaande beschrijving over één van mijn leermeesters scherp gevat:  "He draws forth the very best we have to offer - sometimes better than we have to offer. He gives us a glimpse of how glorious we can be. Then, he leaves it to all of us to work out how to actually become those great human beings we keep buried inside of us most of the time. He creates a space of absolute sanity in which we all dance." Carolyn Gimian about Chögyam Trungpa

Met een paar rake vragen was Kim Lokers bij mijn gevoelige plek. Ze gaf me daardoor inzichten waardoor ik begrijp waarom ik niet graag voor een groep sta, me soms opeens een meisje van 8 jaar voel en iemand niet durf aan te spreken. Een heftige en mooie ervaring die ik de rest van mijn leven meedraag. Kim maakt vanuit haar wezen contact met je zodat je zelf ook vanuit jouw wezen mag zijn. Ik gun iedereen waardevolle coachingssessies met Kim die op een levensveranderend kruispunt staat!

Kosten 

60 euro per uur (incl btw). Het oriëntatiegesprek neem ik voor mijn rekening. Ik werk graag buiten. Voor de binnen-sessies werk ik op een goed bereikbare locatie in Arnhem-Noord. Andere locaties in overleg.