Voeding voor lichaam en geest 

De 8 weekse Mindfulness Training (MBSR) met pure voeding 

Hoe ga je om met jezelf in verandering? Mindfulness is een visie en een methode over hoe je om kan gaan met jezelf in verandering.

Voed jezelf, lichaam en geest, met deze training. Beweeg van moeten naar mogen. Leer rust ervaren te midden van de hectiek van alledag.

Je leert ervaringsgericht werken en oefent in het vergroten van zelfmanagement en inzicht. Vrijwel iedereen kan het leren en toepassen in elke context.

Zowel onze geest als ons lichaam zijn gebaat bij goede voeding. Alle dagen bieden we thee met een verantwoord hapje en een voedzame lunch op de oefendag. Puur, natuurlijk en gezond. De recepten krijg je mee naar huis. 

Locatie
Rustige plek in natuurlijke omgeving te Bussum, centraal gelegen, nabij OV en gratis parkeergelegenheid

Professionele begeleiding
Kim Lokers is gecertificeerd Mindfulness Trainer (MBSR-MBCT). 13 jaar geleden startte haar formele studie in mindfulness meditatie en boeddhistische psychologie. Ze is opgeleid als sociaal gedragskundige (agoog) en cultuurwetenschapper. Bijdragen aan het welzijn van mensen drijft haar.

Nicolette Ypma is Health Coach en opgeleid als voedingsdeskundige en yogadocent. Ze brengt inspiratie voor pure, natuurlijke voeding met mooie gerechten en recepten. Het liefst seizoensgebonden en van eigen grond.

Wat je krijgt

  • Intake gesprek om te verkennen of de training passend voor je is
  • 8 lessen + een oefendag (reken op 30-60 min. huiswerk per dag)
  • Cursusmap
  • Audio bestanden 
  • Alle dagen thee met iets lekkers en een voedzame lunch op de oefendag
  • Alle recepten van de lekkere, voedzame en verantwoorde gerechten van Nicolette Ypma

Meer informatie en opgave
Bel of mail met kim Lokers 06 - 2455 8899 / info@kimlokers.nl . We werken in kleine groepen. Er is plaats voor 5 tot 8 deelnemers. Standaard prijs 550 euro. Inschrijving voor 1 juli 50 euro korting. Genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Te voldoen voor aanvang van de training. Meld je aan via de knop contact hieronder. Bekijk hier vergoedingsmogelijkheden van jouw verzekering Zorgwijzer