Ga direct naar de Agenda voor een overzicht van mijn activiteiten of lees meer over mijn Aanbod  Vergoeding zorgverzekeraar mogelijk.

Mindfulness is een visie en een methode over hoe je om kan gaan met jezelf in verandering. Ik werk met mindfulness in diverse programma's, trainingen, projecten en samenwerkingen.

Hoe ga je om met jezelf in verandering? Of met de ervaring van stress, prestatiedruk, pijn of ander ongemak? Herken je oordeel, cynisme of angst als reactie op uitdagende of moeilijke situaties?

Duurzame verandering - zowel individueel als collectief - vraagt een open blik, attitude en gedrag. Dat train je met mindfulness. Aandacht trainen opent je blik. Je groeiende opmerkzaamheid geeft speelruimte om te experimenteren met ander gedrag in uitdagende situaties. Je maakt contact met de realiteit, met hoe het is.

In transities staat denken over een open blik, attitude en gedrag vaak voorop en niet de tools om dit te realiseren of belichamen.

Met mindfulness train je een aanpak waarin:

  • Ervaringsgericht leren en cognitieve ontwikkeling samengaan (de ervaring is het startpunt)
  • Zelfmanagement en inzicht, ook in relatie tot de ander, vergroot worden
  • Jezelf vertrouwen en vrienden worden met je ervaring uitgenodigd wordt
  • Vaardigheden getraind worden die vrijwel iedereen kan leren en toepassen in elke context

Geregistreerd trainer categorie 1 bij de VMBN, de Vereniging voor Mindfulness Trainers in Nederland en België. Vergoeding mogelijk. Kijk op Zorgwijzer voor de vergoeding binnen jouw verzekering.